Adatvédelem
IWIWSatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook

A http://www.kuruczferenc.hu (Design Stúdió Kft.) weboldal üzemeltetője, és a weboldal működtetése során gyűjtött adatok kezelője a Design Stúdió Kft. Cégünk tiszteletben tartja a weboldalt felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A weboldalon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítésével összefüggő kapcsolattartás során használjuk fel. Az adatokat rendeltetésszerűen és felelősségteljesen kezeljük.

Adataihoz kizárólag a Design Stúdió Kft. és az adatbázist üzemeltető, webkarbantartó cég (Charlotte's Web), férhet hozzá. Adatait a személyes adatok védelméről szóló vonatkozó törvények szerint kezeljük; elsődleges feldolgozásuk és tárolásuk az Európai Unió határain belül vagy kívül, a világon bárhol történhet.

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy teljesítsük kérését. Megjegyezzük, hogy a közbiztonságot, pénzügyeket és más területeket érintő speciális törvények megtilthatják bizonyos információk kiadását.

Amennyiben kérdése van az Adatvédelemmel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it